12. augusta 2015

Čo kníhkupectvo dalo? 10 - obrovské rozšírenie zbierky!

Letné prázdniny boli veľmi štedré ku mne. Vďaka nim a rozhodne aj vďaka šťastiu sa mi podarilo zadovážiť si až dvadsať nových kníh. Ja viem, že pre niekoho dvadsať nie je až tak veľa, ale pre mňa to sakra veľa je! Medzi moje novinky patria či už celá séria Malazská kniha padlých alebo nové komiksy do mojej rozrastajúcej sa zbierky.







Ako prvé sa mi podarilo, respektíve pošťastilo zohnať všetky diely série Malazská kniha padlých od Stevna Eriksona. Vďaka veľmi výhodnej ponuke na bazáre sa mi podarilo zaobstarať si celú túto výborne vyzerajúcu sériu vo veľmi dobrom stave. Ďalšie boli komiksy Želvy ninja a Zámek a klíč 1,2, ktoré vyzerajú super a už sa nemôžem dočkať keď ich prečítam. Poslednými knihami, ktoré som si zaobstaral sú Budúcnosť od Dmitry Glukhovského, Pražský kabalista z levných kníh a Vlčice a staré plemeno od Zdeňka Žemličky na doplnenie mojej zbierky kníh z novej edície Pevnost.

































Čo poviete na môj výber? Čítali ste už tieto knihy alebo ich predchádzajúce časti? Ak áno čo si o nich myslíte? Na každú z týchto kníh môžete v budúcnosti očakávať recenziu!

1 komentár:

  1. Mne už chýbajú len 6, 7 a 8 časť Malazu a bude komplet + ešte Stvoření temnoty
    Len kedy to prečítam všetko absolútne netuším :D teraz len druhú mám rozčítanú

    OdpovedaťOdstrániť