2. augusta 2015

Report 04: "III. Valašský sraz"

Prvý Augustový víkend sa niesol v znamení už tretieho Valašského zrazu knihomoľov a tento rok som dostal aj ja príležitosť zúčastniť sa ho. Zraz úžasne zorganizovali Verča s Davidom z Čteme oba a pripravili si pre nás nie len bohaté občerstvenie, ale aj naozaj zábavný program. Súčasťou tohto programu nebol len Playstation 4 a jeho Mortal Combat X a Rocker League, ale menšia vedomostná súťaž z knižného sveta, počas ktorej sme zberali akési kredity, za ktoré sme následne nakupovali rôzne predmety. Celé to oficiálne začalo asi okolo obeda, keď sa po "strastiplných cestách" zišli všetci pozvaní.




Zraz však nebol o nejakom zápasení o vecné ceny, ale o spoločnej zábave. Keď sa totiž zíde cez desať rovnako šialených ľudí, zábava nenechá dlho na seba čakať. Medzi akési "best-of" môžme považovať vyznanie lásky medzi Jackom a nemenovaným zástupcom knižných bloggerov alebo zrodenie Káka-mana, originálneho super-hrdinu, ktorý bojuje proti zlej, nekvalitnej literatúre. Viac ostane len tajomstvom medzi zúčastnenými. Pre vás je dôležité len to, že bolo fakt SUPER! Všetci sme sa naozaj zabavili a ak niekedy budete mať aj vy možnosť zúčastniť sa, tak neváhajte ani sekundu!


(Ak sa mám priznať, tak vďaka osobnému odberu z rôznych súťaží z posledných mesiacov a vďaka malému šťastiu vo Valašských obchodoch som odišiel z tohto zrazu s celkom slušnou knižnou výslužkou. Však posúďte sami!)


















(Za fotky ďakujem úžasnej fotografke Verči!)





2 komentáre:

  1. Jsem ráda, že jsem se s tebou trochu víc seznámila, je vždycky super poznat nové fajn knihomoly :) KáKá-man je nezapomenutelný, jak už to tak s dokonalými nápady bývá! Měli jsme štěstí, že jsme zůstali přes noc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som rád, že som mohol bližšie poznať viacej "rovnako šialených" ľudí :) a noc je vždy plná zážitkov :D dobrým príkladom je spomínaný zrod KáKá-mana :D

      Odstrániť