29. júla 2015

Čo kníhkupectvo dalo? 09 - návrat domov!

Po dlhých štyroch mesiacoch som sa konečne vrátil z Prahy domov. Úspešne ukončený ďalší ročník štúdia a hotová letná prax v nemocnici si priam pýtali odmenu, a to kráľovskú. Súčasťou mojej odmeny bolo hlavne dopĺňanie mojich obľúbených sérii, ale aj malé šťastie vo forme vzácnej knižky do mojej zbierky!




Prvou knihou, ktorá odľahčila moju peňaženku bola ďalšia časť, teda už ôsma, úžasnej série, Meč pravdy, od Amerického autora Terryho Goodkinda s názvom Obnažená říše. Druhou odmenou pre mňa je nová kniha zo série Dragonrealm od môjho ďalšieho obľúbeného autora Richarda A. Knaaka a nesie podtitul Legendy 2: Mág Gryf. 

Ďalšou knihou je tretia časť z populárnej fantasy série Malazská kniha padlých, ktorá nesie názov Vzpomínky ledu. Tento mesiac som sa taktiež rozhodol doplniť svoju zbierku mangy (komiksu) a to vo forme ďalších troch častí mangy Útok Titánov.







































Najcennejším prírastkom mojej zbierky však je jedna stará kniha, ktorá má už 25 rokov! Jedná sa o prvé anglické vydanie knihy Dragonrealm: Stínový hřebec, ktoré vyšlo v roku 1990 a je zdobené nádhernou ilustráciou. Keďže túto sériu mám neskutočne rád, tak je táto knižka pre mňa veľmi cenná!

Čo poviete na môj výber? Čítali ste už tieto knihy alebo ich predchádzajúce časti? Ak áno čo si o nich myslíte? Na každú z týchto kníh môžete v budúcnosti očakávať recenziu!

6 komentárov:

  1. Mne prišiel včera prvý diel Titánov. Ešte chcem zvyšných troch :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som videl seriál aj čítal mangu dopredu a strašne sa mi to páči tak som si povedal prečo si to aj nekúpiť? :D

      Odstrániť
  2. Paráda, ten originální kousek snad i závidím, je suprový. :D

    OdpovedaťOdstrániť