14. decembra 2014

Milý Ježiško, na Vianoce by som si prial.... Wishlist 2!!

Ako už názov môže napovedať jedná sa o 2. wishlist avšak s Vianočnou atmosférou! :D Však kto by sa netešil na Vianoce a na možnosť dostať alebo si kúpiť novú knižku? Kvôli ťažšiemu obdobiu som prvý wishlist nemohol splniť, ale bol som nútený ho posunúť na neskoršie obdobie, ale teraz by to malo dopadnúť lepšie!





Anotácia: Druhý román o Geraltovi a Ciri. Svět zachvátily plameny běsnící války. Čarodějové intrikují a Ciri, prchající před smrtelným nebezpečím, se ocitá daleko od Geralta i Yennefer. Sama, opuštěná, ztracená - s pocitem, že byla zrazena těmi, kterým bezmezně věřila. Pátrání po zmizelé princezně však navzdory zprávám o její smrti stále pokračuje, a Geralt žel není jediný, kdo Ciri hledá. Zaklínač i Lvíče z Cintry se stali objektem vysoké politické hry, která může zabít nejen je, ale také všechny, kdo jsou jim blízcí. Ostatně, věštba přece tvrdí, že princezně kráčí v patách smrt...


Ďalšia kniha z legendárnej poľskej série zaklínač - už sa neviem dočkať! :)  - SPLNENÉ!





Anotácia: Richard Cypher a zraněná Kahlan Amnell se stahují do ústraní. Kahlan se zotavuje z brutálního napadení, k němuž došlo v Anderitu a při kterém málem zemřela. Richard jí pomáhá se uzdravit a získat zpět mocnou sílu matky zpovědnice. Idylický pobyt v liduprázdných horách daleko od civilizace ale netrvá věčně – přestože se Richard rozhodl nezasahovat do války s Císařským řádem, je unesen sestrou temnot Nicci, milenkou císaře Jaganga a nebezpečnou kouzelnicí. Nicci k sobě Richarda připoutá pomocí kouzla pojícího ji s Kahlan – pokud se s Nicci něco stane, nebo se jí Richard bezmezně nepodřídí, Kahlan zemře. Zatímco Kahlan prahne po pomstě a obklopuje se mohutnou armádou, Richard je donucen žít s Nicci v podivně pokřivené společnosti ve středu Císařského řádu.


Už v poradí 6. kniha z tejto ÚŽASNEJ série - total must have pre mňa.  - SPLNENÉ!









Kniha zo série Universe of Metro 2033 - séria ma asi zatiaľ 32 kníh, ktoré hovoria vlastné príbehy odohrávajúce vo svete knihy Metro 2033 a ja ako správny fanatik Metra 2033 ju musím mať! Škoda, že sa knihy nevydávajú aspoň v Angličtine, ale vďaka Bohu za nemčinu! :)  - - SPLNENÉ!

2 komentáre:

  1. Jak to, že v Nj? Já chci taky !! Ale německy znám max danke :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je asi 9 knih prelozenych do nemciny a potom neviem kolko do polstiny a spanielciny inak iba v rustine a kedze nemcinu mam tak skoro na B2 a chcem zlepovat tak je to ideal choice for me! :D

      Odstrániť