23. decembra 2014

Projekt Knižnica 1 - Predstavenie mojej vlastnej knižnice!

Takže ako prvý príspevok do tohto projektu pridávam svoju vlastnú knižnicu, pochopiteľne.  :D   Predom sa však musím ospravedlniť za kvalitu mojich fotiek, súčasný stav môjho telefónu mi nedovoľuje vytvoriť fotky lepšej kvality. Moja knižnica nie je najväčšia a stále sa rozširuje, čiže uloženie, ktoré vidíte bude podliehať stálej zmene. Knihy musím momentálne ukladať do štýlu tetris, čo znamená čo najviac kníh na čo najmenšom priestore. S priestorom musím bohužiaľ šetriť, ale ani to ma nezastaví v získavaní nových kúskov do mojej zbierky!

Možno jediná špeciálna vec na mojej knižnici je rodiaci sa stánok pre knihy zo série Metro 2033 - áno, tá časť okolo masky. Mám tam knihy Metro 2033, 2034 v slovenčine a v angličtine + nejaké knihy z bočnej série Universe of Metro 2033, avšak nové budú časom pribúdať a táto Metro-časť sa bude určite rozširovať.

Taktiež kvôli priestoru a z "citových" dôvodov som oddelil knihy zo série Dragonrealm, lebo je to fantasy séria môjmu srdcu najbližšia, i keď nie je najlepšia v porovnaní s inými sériami, ale aj tak mám k nej silný "citový" vzťah!

Tak tu máte moju knižnicu! Som zvedavý na tie vaše! Nebojte sa a kľudne prispejte do tohto projektu svojimi fotkami. :)

(Na záver pridávam jednotlivé fotky kníh, ktoré vlastním a na ktorých recenzie sa môžete tešiť ;) )


















































6 komentárov:

  1. Z tohohle bych byla v pasti :D Samý Fantasy a jen vyjímečně něco mimo ni :D Ale nice ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fantasy je proste moje :3 s tym nic nenarobim :D ale proti scifi a dystopii taktiez nic nemam :D a najlepsie su tie postapokalypticke

      Odstrániť
    2. Jop s postapo naprosto souhlasím ;)

      Odstrániť
    3. najradšej mám keď svet zničí nukleárna vojna (METROOOOOOOOO :D )

      Odstrániť
  2. Já si vyčlenila na knihy poměrně dost místa, ale i tak už začínám mít pocit, že se mi nikam nevejdou. Asi budu muset vyklidit další skříň :D A za co máš ten pohár? :D :D jinak ty knihy jsou super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten pohár je za futbalový turnaj na gymnáziu - iba taký medzi triedny, ale keďže je to jediný pohár, čo som kedy vyhral tak má na poličke čestné miesto :D a díky :) nezabudni, že očakávam príspevok do projektu ;)

      Odstrániť