31. decembra 2014

Šťastný Nový rok Vám praje Overdead Books Blog!! + vyhlásenie knihy roka 2014, podľa mňa ofc!

Tak o pár hodín je to tu! Hlasné odpočítavanie posledných sekúnd a zrazu sa obloha rozjasní pestrými farbami rôznych ohňostrojov. Niektorí možno taktiež pripojíte svoju trošku k veľkolepému predstaveniu a taktiež mnohý z Vás budú strieľať niečim iným, niečim chutnejším! Áno, ako každý už pochopil hovorím o konci roka, presnejšie nastávajúcom konci roka 2014. Na všetko zlé sa zabúda a na dobré zas rozpomína.


Týmto by som chcel využiť príležitosť a všetkým, čo si tento článok prečítajú popriať všetko dobré do Nového roku 2015. Prajem Vám veľa zdravia, šťastia, lásky a pokoja. Nech sa Vám podarí všetko, čo tento rok začnete alebo v čom budete pokračovať. Prajem Vám aby ste vydržali vo svojich predsavzatiach a taktiež Vám prajem veľa zaujímavých kníh v roku 2015!! 




Chcel by som Vám oznámiť aj nejaké plány na rok 2015:
- najväčší plán na rok 2015 je začínanie s Video-recenziami (resp. audio-recenziami kedže ešte neviem ako to bude s obrazom)
- taktiež by som chcel začať s hlásením knižných noviniek každý mesiac alebo každé 2 mesiace a upozorňovať na akcie a zľavy rôznych kníhkupectiev



Keďže už je ten koniec roka, chcel by som Vám napísať, ktorá kniha ma najviac očarila v tomto roku, o ktorej si myslím, že si titul kniha rok zaslúži, teda aspoň v mojom srdci.






Knihou roka sa stáva: DRAGONREALM: SHADE 

-áno viem, že táto kniha v originály vyšla skôr, ale beriem to podľa toho kedy vyšla v Českej republike alebo na Slovensku. Taktiež viem, že to nie je práve najlepšia kniha a, že som ich ešte veľa neprečítal, ale táto kniha mi doručila práve to, po čom som túžil od začiatku celej série, preto u mňa vyhráva ako kniha roku!





Na záver by chcel aj spomenúť niečo iné ako knihy a to je seriál a film roku 2014. Tento rok bol v celku bohatý na seriály (teda aspoň pre mňa). Vyšli seriály ako The 100, Flash, Gotham, 2. séria Agents of Shield,... A kategóriu serial roku teda vyhráva serial GOTHAM!
Taktiež sa tento rok dostalo na plátno veľa filmov, niektoré boli lepšie iné horšie, ale ku koncu roka prišlo niečo nečakané. Film, ktorý si v momente získal miesto v mojom srdci a ktorý určite vyhráva kategóriu Film roku 2014: INTERSTELLAR!



Napíšte mi aj vy, ktoré knihy by mali podľa Vás získať titul kniha roku a taktiež aj, ktoré filmy alebo seriály sú podľa Vás seriál/film roku!

4 komentáre:

  1. Práve včera som na svojom blogu zverejňovala článok s top filmami roku 2014 :) A Interstellar bol medzi nimi :) hneď by som si ho pozrela znovu !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z tohto filmu nadšený. Osobne mám filmy tohto štýlu veľmi rád a navyše pár dni po tom som bol zavolaný na "nový" Hunger games, ale tam som len sedel a po filme som sa cítil taký "prázdny" :D nevedel som či ten film je dobrý alebo zlý len som vedel, že to nie je Interstellar :D

      Odstrániť
    2. Ja takéto filmy (postapo/sci-fi/katastrofický?) tiež zbožňujem.. a toto bolo proste božské. Ešte pár minút po filme som musela ostať sedieť a spracovávať čo sa práve udialo. A k tomu tie parádne sountracky od Zimmera :)
      HG som videla pred Interstellarom a aj tak ma to dosť sklamalo. :/

      Odstrániť
    3. no ja som tam sedel a pocuval soundtrack az do konca :3

      Odstrániť