5. januára 2015

Wishlist 3 - Nový rok prišiel, kníhkupectvá otvárajú!

Dnes som si pre Vás pripravil nový wishlist, keďže ten minulý je skoro celý splnený. Na trh prichádzajú nové a nové diela, ktoré uchvacujú množstvo ľudí, taktiež aj vo mne vyvolávajú aspoň malú zvedavosť, ale čo narobím keď ma momentálne viac priťahujú knihy, ktoré sú už nejakú tu dobu na trhu. 







Malazská kniha padlých 01: Měsíční zahrady
- myslím si, že väčšina z Vás túto knihu už pozná. Niektorí ju milujete iní nenávidíte. Sám neviem, čo si o tej knihe pomyslím, keď si ju prečítam, ale rozhodne to chcem skúsiť a preto ju pridávam do svojho wishlistu!

Stav: Splnené!











Mycelium: Jantarové oči 
- o tejto knihe som si zisťoval veľa informácii, prečítal mnoho recenzií, lebo som si nebol istý či mi táto kniha sadne, ale po uvedomení si kombinácii ako hmyz + scifi + ovládanie ľudstva mi z toho nemohlo vzísť nič zlé!

Stav: Splnené!





Metro 2033 Universum: Die Wurzeln des Himmels 
- ďalšia kniha z už spomínanej série Svet Metra 2033. Príbeh tejto knihy sa má odohrávať v Ríme. Som zvedavý, čo prinesie nové prostredie Metru 2033 a o čom bude celkovo príbeh knihy. Kniha je písaná v nemčine, čiže mi to zaberie trošku času, ale určite Vám k týmto knihám vytvorím, či už video alebo článok, kde zhrniem aj príbeh celej knihy pre tých, ktorých to zaujíma ale nikdy to čítať nebudú.

Stav: Splnené!

4 komentáre:

  1. Malaz je nejlepší série, kterou jsem četla, sama nechápu, jak si to může někdo nezamilovat. Snad se Ti bude líbit. Druhá série mě nijak zvlášť nezaujala, další Metro si určitě někdy přečtu, ale není to někde na mé pomyslné "topce". :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Metro 2033 je moja srdcovka. Nikdy nebude pre mňa nič tak milované z kníh ako Metro 2033 :) - tú knihu som prečítal 8 krát po slovensky a 4 krát po anglicky (ešte sa chystám ju prečítať po nemecky + tu sériu, ktorú skupujem v nemčine :D ) a to Mycelium, no uvidíme no :D , ale som an to strašne zvedavý a Malaz, samozrejme, že sa naňho teším a DÚFAM, že ho budem milovať!

      Odstrániť
  2. Na Malaz si také už docela dlouho brousím zuby, obzvlášť při každém pohledu na knihovnu právě Q.ee z komentu nahoře :D Ty knížky vypadají v poličce prostě nádherně. Jen tyhle fantasy bývají drahé, tak něvím, jestli si ji kupovat nebo vystačit s knihovnou. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, to je už tvoje rozhodnutie :) . Ja to risknem a uvidím ako čo :) Navyše asi najlacnejšie som našiel Malaz tu: http://www.talpress.cz/shop/produkt/215-mesicni-zahrady.html?katID= (nie nerobím reklamu - ukazujem kde je to najlacnejšie :D ), ale neviem sa dočkať - len sa bojím aby ma to nesklamalo. No a tá ich knižnica tá vyzerá parádne :D a majú výhodu, že majú veľa miesta na knihy. Ja keď prídem domov s novou knihou tak už je prúser kde ju dám, lebo poličky sa už nebezpečne prehýbajú.

      Odstrániť