12. marca 2015

Knižné prianie! 5 - Marec, miesiac kníh!

Nedávno začal nový mesiac, ktorý sa pyšní názvom mesiac kníh. Škola je v plnom prúde. Ľudia nemajú čas skoro na nič iné a ja na tom nesiem o nič lepšie. Keďže sa však jedná o spomínaný mesiac kníh, nepoznám lepší spôsob ako si ho "uctiť", než nákupom nových kníh do mojej rozrastajúcej sa zbierky! 









Tretia časť zo svetovo-populárnej série Malazská kniha padlých od S. Eriksona s názvom Vzpomínky ledu. Hoci som prvý diel tejto série ešte neprečítal, ale podarilo sa mi doňho nazrieť a v celku ma zaujal. Toto leto plánujem obetovať práve tejto sérii a chcel by som si zohnať čo najviac dielov aby som mohol neprerušene vstrebávať tento zložitý, ale zároveň aj fascinujúci príbeh.














Druhá časť taktiež svetovo-známej a populárnej série Kolo času od R. Jordana s názvom Velké hledání. Po prečítaní prvej časti ma táto séria veľmi zaujala. Hoci prvá časť nebola najlepšou knihou na svete, ale aj tak bola dosť dobrá na to aby ma donútili pokračovať v tejto rozsiahlej sérii.
















Siedma časť ďalšej obrovskej a známej série Meč pravdy od T. Goodkinda, ktorá nesie názov Pilíře světa. Z tejto série mám už 5 dielov prečítaných a nestíham žasnúť nad kvalitou tejto série. Keby som nebol taký somár, tak by som si šiesty diel nezabudol na Slovensku.... No čo už musí to počkať, ale ani to mi nezabráni v tom aby som si zohnal ďalší diel mojej milovanej série!














Piata časť série o Bielom vlkov, Zaklínač, od A. Sapkowského s názvom Křest ohněm, taktiež nesmie chýbať v mojom wishliste pre tento mesiac.











Marec, mesiac kníh, sa stane, teda dúfam, že sa stane pre mňa mesiacom veľkých knižných sérii. Všetky knihy na ktoré si tento mesiac robím zálusk sú časti obrovských sérií, ako ste si už určite všimli. Napadá ma však jeden problém.... KEDY NA TO BUDE MAŤ ČAS?!

7 komentárov:

  1. Ajaj, a já už myslela, že budeš mít Malasz celý :D
    Jsem zvědavá kdy se k němu dostanu já :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby boli peniaze, respektíve keby som nemusel kupovať veci do školy, tak by som to možno aj bral celé, ale rozhodne by som ho chcel do leta mať celý a potom to zhltnúť na jednu šupu :D

      Odstrániť
    2. Jsem si právě nedávno všimla, že si reagoval na nějakým bazaru na celou ;)
      To se dožene ;)

      BTW Jaká je plástev?

      Odstrániť
    3. No reagoval, ale dokopy to kúpim všetko nové za 3000,- On to dával za 2800,- a pritom mi nemohol poslať ani fotky a ani nebol možný osobný odber... fakt s tým nechcem riskovať lebo poslať toľko peňazí neznámemu človeku... no hold som paranoidný :D

      Plástev je zatiaľ super, hoci to ide pomaly, ale páči sa mi :D

      Odstrániť
    4. Tak to chápu... Taky bych si dala pozor, u takové částky.. ;)

      Tak hlavně že se líbí ;)

      Odstrániť
  2. Samé lepší kousky! Ale zatím jsem četla jen první dva díly Malazu a celého Zaklínače, takže to ostatní mám také jen na wishlistu ;)

    OdpovedaťOdstrániť