3. júla 2015

Súťaž od vydavateľstva Epocha!

Pri príležitosti dobývania Edície Pevnost, ktoré započali David a Verča z Čteme oba, vyhlásilo vydavateľstvo Epocha letnú súťaž. Tejto súťaže sa môže zúčastniť naozaj každý, bez toho, či sa zúčastnil tohto spoločného dobývanie alebo nie. (Mimochodom, tohto dobývania sa zúčastňuje už 15 blogerov!)


Základom tejto súťaže je vytvoriť originálnu, vtipnú alebo aj vážnu fotku, ktorá bude obsahovať knihy z Edície Pevnosť. Motív, téma, prostredie,... proste všetko ohľadom fotografie je na vás! Čiže jedinou podmienkou je, že na obrázku musí byť aspoň jedno dielo z Edície Pevnost. Následne túto fotografiu pošlite na emailovú adresu pavla.lzicarova@epocha.cz alebo do správy na facebookovej stránke Fantastickej Epochy.






Čo je to však za súťaž bez výhry? Výherca/ výhercovia, to záleží na počte zúčastnených, si budú môcť vybrať, teda budú ocenení knižkami od Epochy podľa vlastného výberu, to sa vzťahuje na všetky knihy, nie len na Edíciu Pevnosť. Výhry však môžu byť odoslané iba vrámci Českej republiky. 

Súťaž bude prebiehať od 1.7.2015 do 30.7.2015. Hoci je času ešte dosť, ale dajte pozor, aby ste to neprepásli!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára