18. januára 2016

Ukážka 08 - Ú.P.V.O. 5 Černý plamen (Mike Mignola, John Arcudi)

Edícia Na Přání od Comics Centra začína rok 2016 s ponukou piatej časti populárnej komiksovej série Ú.P.V.O. s názvom Černý plamen. Jedná sa o výborne príbehy zo sveta Hellboya od Mika Mignola, ktoré nesmú chýbať žiadnemu fanúšikovi tohto červeného anti-hrdinu. Na to aby toto dielo vyšlo v češtine je potreba do 31.1.2016 zozbierať 500 objednávok, ktoré však nemusíte platiť vopred! K tomu všetkému pri tomto pred-objednaní môžete Černý plamen získať za lepšiu cenu, presnejšie za 399 korún. Ak máte o dielo záujem, tak rozhodne dlho nečakajte!




Anotácia:
Hellboyův tvůrce Mike Mignola ve spolupráci se scénáristou Johnem Arcudim a výtvarníkem Guyem Davisem dále rozvíjejí příběh započatý v knize Žabí mor. S postupujícím žabím morem, zachvacujícím srdce Ameriky, postihuje Úřad paranormálního výzkumu a obrany jedna tragédie za druhou. Zatímco nacismem posedlý ředitel firmy Zinco přivádí k životu zloducha z dávné minulosti Úřadu, aby se stal zvěstovatelem konce lidstva, Liz Shermanovou začínají pronásledovat záhadné sny.
Tyto události Ú.P.V.O. navždy změní.



UKÁŽKA Z DIELA:

































































VIACEJ V KOMIKSE Ú.P.V.O. 5 ČERNÝ PLAMEN


Scenár: Mike Mignola a John Arcudi
Krezba: Guy Davis
Preklad: Jan Kantůrek
Počet strán: 176 farebných
Väzba: viazaná s prebalom
ISBN: 978-80-88152-01-9


Po 500 objednávkach kniha vyjde v edícii Na přání vo vydavateľstve Comics Centrum. Pre viac informácii o diele navštívte webovú stránku vydavateľstva Comics Centrum, kde si knihu môžete pred-objednať so zľavou alebo pre viac informácii, či už o tomto diele alebo o ďalších, ktoré ešte len vyjdu navštívte aj ich stránku na facebooku

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára