2. novembra 2014

Ctené knižné priania - Wishlist (1)!






Ďalšia časť mojej najobľúbenejšej mangy (komiku). Už sa neviem dočkať čo nové autorovia vymysleli a čo nové sa medzi detektívom L a Kirom stane. Mimochodom recenzie na predošlé diely sa čoskoro objavia v časti Recenzie - komiksy!!


Anotácia: Šachová partie plná překvapivých zvratů ještě zdaleka nekončí! Kdo je kořist a kdo lovec?


- z finančných a časových dôvodov odložené na neskôr!




Ďalšia manga, na ktorú si robím zálusk. Myslím si, že tí, ktorí pozerávajú anime seriály, tak takzvané SnK poznajú a určite chápu, prečo mám o toto dielo záujem a tým čo to nepoznáju môžem iba povedať nech si počkajú na recenziu . :)


Anotácia: Kdysi dávno mělo lidstvo namále - to když země duněla pod kročejemi strašlivých lidožravých titánů, kterým se téměř povedlo zlikvidovat lidskou populaci. Od té doby však uplynulo víc jak sto let, titáni se stáhli a zbytek lidí žije ve městě chráněném vysokou zdí. Jenže mladý a horkokrevný Eren Yeager není s životem v závětří spokojen a rád by zjistil, co všechno se ve světě za zdí skrývá. A jeho přání se vyplní... ovšem tím nejhorším možným způsobem.


- z finančných a časových dôvodov odložené na neurčito!







Táto séria je proste klasika a mne ako milovníkovi klasickej a high fantasy rozhodne nemôže chýbať, preto sa veľmi teším keď budem mať možnosť pustiť sa do tohto úžasného diela s nádhernou novou obálkou.


Anotácia: Kolo času se otáčí a věky přicházejí a odcházejí, zanechávajíce za sebou vzpomínky, jež se mění v pověsti. Pověsti blednou v mýty a dokonce i mýty jsou dávno zapomenuty, když se věk, jež se zrodil, vrátí. Ve třetím věku, věku proroctví, jsou svět a čas v rovnováze. Co bude i co je by mohlo padnout do rukou Stínu.

Stav: Splnené!






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára