1. júla 2015

Dobývanie Edície Pevnost!

Väčšina z vás si už určite všimla ako David a Verča z blogu Čteme oba zahájili spoločný júlový útok na Edíciu Pevnosť od nakladateľstva Epocha. Pre tých čo nevedia o čo sa jedná, tak Edícia Pevnosť predstavuje súbor menších kníh od známych, ale aj neznámych, talentovaných českých autorov, ktoré vychádzajú už od roku 2005. Základným kameňom tejto už teraz masívnej "pevnosti diel" bola kniha Vlčice od Zdeňka Žemličky. Tak teda ako tento útok bude prebiehať? Aký je plán?


Základom celého "útoku" a "dobývania" bude čítanie a hodnotenie kníh z Edície Pevnost (EP), či už sa jedná o nové diela z tejto série alebo o tie najstaršie. Po prečítaní knihy môžete napísať svoje hodnotenie, ktoré bude následne vystavené na vyššie uvedenom blogu. Každý týždeň by ste mali prečítať aspoň jednu knihu EP, celkový počet a výber kníh je samozrejme na vás. 


Každý júlový týždeň bude sprevádzaný jednou malou súťažou, ktorú bude organizovať Dávid a Verča. Do týchto súťaží sa môže zapojiť každý, kto prečíta za ten týždeň aspoň jednu knihu z EP alebo o tom postujte fotky na facebook alebo instagram s označením #dobyvamedicipevnost. Zapojiť sa môže naozaj každý! Stačí mať len nejaké dielo z EP.

Ako ste si už určite všetci domysleli, do tohto dobývania sa zapájam aj ja a to práve celou sériou Plástev a celou sériou Kroniky nové Zemně od Josefa Pecinovského. Súper to bude statný, ale ja sa nevzdám a pokorím ho! Tak čo, kto sa pridá?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára