26. septembra 2015

Čo kníhkupectvo dalo? 11 - komiksy, komiksy a opäť komiksy!

Po nejakej dobe sa opäť hlásim so zhrnutím prírastkov do mojej osobnej knižnice. Tentokrát však budú mierne netradičné, keďže už ako názov napovedá, bude sa jednať hlavne o komiksy! Pred nejakou dobou by som sa komiksom zďaleka vysmial, ale teraz je to iné... teraz ich zbožňujem. Nechápem ako som ich len mohol tak prehliadať...   Za akési osvietenie alebo strhnutie do temných hĺbok? (no to je v podstate jedno), ale hlavné je že za to ďakujem Dávidovi, Verči a úžasným ľuďom z Comics centra!


Okrem komiksov som si taktiež rozšíril svoju zbierku úžasnej série Kladivo na čarodeje od vydavateľstva Epocha o ďalšie tri diely a to presnejšie o štvrtý, Sonáta pro Azazela, piatý, Výtah do pekla, a šiesty, Drsné sny.


 Teraz však už k tým komiksom. Ako prvé som si zakúpil pokračovania sérii, ktoré pomaly, ale isto zberám a jedná sa práve o Želvy Ninja: Menu číslo 2 a Zámek a klíč 3: Koruna stínu. Okrem toho som na odporúčanie vyskúšal aj emóciami nabitú Vránu, známe Sin City 1: Drsné sbohem a Parchanti 1: Vsaďte si!



Čo poviete na môj výber? Čítali ste už tieto knihy alebo ich predchádzajúce časti? Ak áno čo si o nich myslíte? Na každú z týchto kníh môžete v budúcnosti očakávať recenziu!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára